Dè voedingsfilosofie voor katten!

Sanabelle: Dè voedingsfilosofie voor katten!

Het Sanabelle voedingsprogramma biedt voor elke levensfase van de kat de juiste en smaakvolle voeding, samengesteld op basis van alle noodzakelijke vitamines, voedings-en vezelstoffen, rijk gevuld met pluimveevlees, vis, alsmede het juiste brokformaat voor elke raskat. Sanabelle Soft met min. 40% land eend; overige producten min. 20% gevogelte.

Natuurlijk zijn de Sanabelle producten zonder toevoeging van chemische-, kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen geproduceerd. De gebruikte anti-oxidant is op natuurlijke basis t.w. Alpha-Tocopherol E306

De Sanabelle brok is geextrudeerd, heeft een hoge acceptatiegraad en door de hoge voedingswaarde, genereert Sanabelle een bescheiden, stevige ontlasting.

De Sanabelle producten zijn verkrijgbaar in aroma verzegelde en praktisch hersluitbare (ZIP-systeem) verpakkingen, inclusief aroma beschermingsventiel (freshpack).

Het assortiment bestaat uit 15 variëteiten; Sanabelle is verkrijgbaar in 3 verpakkingen:  400 gram, 2 kg. en de 10 kg. Regelmatig zijn er activiteiten met attractieve bewaarblikken en voertonnen.

Recentelijk is het Sanabelle voedingsprogramma verrijkt met Sanabelle snacks:               Dental, Thanks, anti-Hairball, Vitality, Grain Free  & Shiney Hair snack.                          In de driehoekige verpakkingen wordt 20 gram snack verpakt.

De Sanabelle high premium producten worden verkocht via gespecialiseerde bedrijven       In de huisdiervoeding branche en zijn attractiever geprijsd dan bv. Royal Canin, IAMS,     Hill’s, Pro Plan etc..

De Sanabelle voedingsfilosofie is ontwikkeld door bosch-Tiernahrung in Duitsland.    bosch is een familiebedrijf en behoort inmiddels tot één van de grootste producenten op het gebied van producten voor honden, katten en fretten. De bekendste merken van bosch zijn: bosch, Bio bosch en Life Protection(hond), Sanabelle (kat), Totally Ferret (fret).

Meer informatie? www.sanabelle.de  www.anbo-petfood.nl